domingo, 18 de noviembre de 2007

Nunca es como soñamos


Por más que queramos un mundo mejor nunca es como soñamos.

7 comentarios:

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS dijo...

Totalment d'acord amb aquesta màxima...
Des de que vaig naixer he pensat en un món millor, un món on habitara la justícia, la pau, la solidaritat. Un món sense fams ni pandèmies. Un món de germans i germanes estimant-se incondicionalment. Sense religions opresores i represores, ni clergats ni dogmes ni déus castigadors.
Un món plé d'arbres immensos i de plantes i arbusts, de vegetació salvatge per tot arreu; de balenes navegant pels oceans infinits amb dofins i tot tipus de peixos.
Un món net, cuidat, respectat.
Malauradament la realitat és l'inversa.....
Però potser jo també plantaré flors virtuals com la de l'imatge per -al menys- aconseguir un petit jardí per a internàutes, on regne l'armonia.

Josep Fornàs dijo...

Viure el somni es tan real com viure a la vigília. I es clar que una cosa no es igual a l'altra ni l'altra a la una. Tenim les dos experiències, la del somni i la de la vigília. La relació que puguen tindre les dos tenen com a nexe a nosaltres mateixos. Dues formes de nosaltres mateixos. No es meravellós? També es com somniem.

Josep Fornàs dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
camelopardalis dijo...

forse perchè la vita è sogno... e non si può sognare nel sogno

manuelramosgascón dijo...

Me siento halagao con tanto comentario.
Sólo quiero proponer una duda: Al soñar ¿dónde estamos?

esperanza dijo...

Estamos aquí y ahora, Manuel, aquí y ahora.

Josep Fornàs dijo...

Al soñar ¿dónde estamos?.
Estamos en nosotros mismos, reelaborando o recreando de alguna manera nuestras percepciones,nuestros problemas, nuestras alegrías. Estamos viviendo dentro de nosotros.
Para los aborígenes australianos el sueño es más real que la vigilia puesto que en él no hay leyes de la naturaleza que nos limiten.